Pákový kávovar Gaggia Classic a mlýnek Iberital
Sestava se chodí pro fanouška kávy, který chce řídit celý proces. (cena dopravy je za dva balíky)Mlýnek Iberital Challenge (nový 7 tisíc)Mlýnek dávkuje pomocí časového spínače semletou kávu přímo do páky. Plynulá regulace hrubosti mletí. Rozměry: délka 270 mm, výška 375 mm, šířka 165 mm, Váha: 4,5 kg, OT/min: 600Leden 2023 - první broušení mlecích kamenů. Mlecí kameny jsou vyrobeny z celokalitelného materiálu, takže se dají 5-10x brousit dle jejich opotřebení. Kávovar Gaggia Classics (nový 9.000,-) Poslední velký servis byl tento rok za 3.500,- (čerpadlo, sítko, těsnění a dekacifikace s vyčištěním - viz doklad)připravit espresso lze z namleté kávy nebo kávových E.S.E. podů. Parní tryska vytvoří mléčnou pěnu pro krémové cappuccino. Možnost přípravy dvou šálků současně. Výhřevná plocha pro šálky jim dodá správnou teplotu. Rozměry (Š x V x H): 230 x 360 x 240 mm, Váha: 8 kgPříslušenství (cena cca 4 tis.)opěrka páky, tamper, misky přetlakové pro jeden a pro dva šálky, misky beztlakové pro jeden a pro dva šálky, miska pro E.S.E. pody, vývody z páky pro jeden a pro dva šálky, gumové víčko-ucpávka pro utěsnění páky při čištění saponátem (náhrada slepé misky) *** (Nový komplet by stál 20 tisíc) ***